vintage personal shopper: do or don’t?

‘We hebben iets nieuws bedacht! We hopen dat het idee je aanspreekt, want alleen samen gaat het lukken en het is bedoeld om jou verder te helpen! Wat is het? Een personal online shopping service!’ Rewind Play Fast Forward

Okeej, het zijn wel veel uitroeptekens. Desalniettemin maakte het me nieuwsgierig. Pinterest gebruik ik al jaren met plezier om leuke ideetjes te pinnen. Maar voor persoonlijke stijl gebruikte ik het nog niet eerder. Zou deze samenwerking kunnen leiden tot mooie aanvullingen van mijn kledingkast? Daar kom ik maar op één manier achter: aan de slag!

wat is mijn persoonlijke stijl?

Maar waar te beginnen? Waarop moet ik zoeken om mijn persoonlijke stijl te vinden? Welke flair ambieer ik? Ik merk dat ik zelf erg geneigd ben tot Parisian Chic: simpele maar stijlvolle outfits die eigenlijke de hele dag kunnen. Met eenvoudige kleuren zoals zwart, navy, wit, grijs en lichtblauw. Daarnaast ben ik helemaal weg van de Bretonse streep en sjaaltjes. Zou Rewind Play Fast Forward hier wat mee kunnen?

wat een verrassend tegenbod!

Naar aanleiding van mijn maten en inspiratiebeelden – midirokken, marinières, sjaaltjes en veel navy – komt RPFF met een eerste “tegenbod”: oorclips, een lakleren handtasje, een zijden sjaaltje, een halflange rok, een sjaaltjesclip, pumps en een leren clutch. Op de clutch na items die ik niet zo snel gezocht zou hebben maar die ik zeker erg leuk vind. Zo grappig om te zien hoe mijn stijl zich vertaalt in vintage stukken.

Wat is het leuk om op deze manier een personal shopper te hebben! Ik voel me een celeb, om iemand te hebben die alle leuke items voor je selecteert. ’t Past niet helemaal bij mijn instelling om niet te veel te shoppen. Van vintage items word ik erg hebberig! Maar wel verfrissend om zo’n personal shopping service eens te zien met duurzamere items.

Ik hoop dat RPFF mijn board actueel houdt, want wellicht pinnen ze iets dat ik zeker kan gebruiken in mijn kledingkast. Een goede midirok kan ik zeker gebruiken, net zoals mooie klassieke tops en de perfecte loafer. To be continued!

Zou jij een personal shopper overwegen?

Liefs, José

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *