vlogmas #2 | kerstboom versieren & kerstkaart ontwerpen

Sinterklaas zit nu weer lekker warmpjes in Spanje en inmiddels is Nederland toch echt klaar voor de kerst. Na ons Sinterklaasweekend kan de kerst dan toch echt in huis gehaald worden. De kerstboom mag opgezet en versierd worden en het nadenken over kerstkaarten is ook echt begonnen. Kijk je mee naar Vlogmas nummer twee?

Deze week begon met het opzetten van de kerstboom. Dit jaar halen we onze kunstboom van zolder en die mag weer helemaal traditioneel in het zilver versierd worden. Verder ging ik aan de slag met onze kerstkaart, knutselde ik een kerstkrans in elkaar en moest ik veel werken voor mijn eigen bedrijfje.

En wat staat er komende vlogmas op de planning? Ik ga naar een kerstmarkt een dorp verderop, oma viert haart 97e verjaardag en ik heb mijn eerste “kerstborrel”.

Wat staat er bij jou op de planning?

Liefs, José

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *