volg eerlijkwinkelen in jouw stad

Wanneer ik iets leuks tegen kom, moet ik dat gewoon met jullie delen. Zoals je misschien al gelezen heb was ik aanwezig bij de lancering van de EerlijkWinkelen-route. Sindsdien hou ik met regelmaat de website tegen. Zeker ook een aanrader voor jou.

Vooral wanneer je in de grote steden woont, is EerlijkWinkelen iets voor jou. Zo hebben ruim tien steden een eigen route die je kunt downloaden en bij de deelnemende winkels gratis kunt ophalen. Maar ook hebben sommige steden blogs en een nieuwspagina. Erg leuk dus. Check het nieuws uit Utrecht, de blog over Utrecht, het nieuws uit Rotterdam, het nieuws uit Eindhoven, het nieuws uit Ede, de blog over Den Haag, het nieuws uit Arnhem en het nieuws uit Amsterdam.

ga zelf aan de slag

Er is dus een mooi begin gemaakt. Maar lang niet alle winkels en steden zijn in kaart gebracht. Mis jij dus één van jouw favoriete biologische, tweedehands of fairtrade winkel? Mail dan naar info@eerlijkwinkelen.nl. Ook kun je aan de slag met bijvoorbeeld jouw stad. Kijk voor alle info op de website van EerlijkWinkelen!

Bron: EerlijkWinkelen

Gerelateerde artikelen:
lancering eerlijkwinkelen nijmegen: nog een video
lancering eerlijkwinkelen nijmegen: een video

eerlijk winkelen staat op de nijmeegse kaart!

finale rank a brand academie

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *