waar vind je (goedkope) tweedehands spullen? bij used products!

Al vaak reed ik er met de bus langs. Ik keek ernaar, maar zette nooit een voet in het pand. Maar vandaag had ik mijn stoute schoenen aan en stapte ik binnen. Waar? Used Products Amsterdam-centrum.

over used products

Used Products is een keten van lommerds, pandjeshuizen, met 25 vestigingen en 3 te vestigen locaties in heel Nederland. Hier kun je “snel cashen” door producten te verkopen waar je meteen geld voor krijgt, net als dat je er tweedehands artikelen kunt kopen. Ook heeft de keten een webshop. Zeker handig om een indruk van het assortiment te krijgen. Hierbij kan je denken aan allerlei soorten dingen: van geluidsinstallaties tot muziekinstrumenten en van fietsen tot camera’s. Van alles hebben ze er!

de winkel in amsterdam-centrum

Wat mij het eerste opviel in de vestiging die ik bezocht was de uitgebreide verzameling dvd’s. Veel! En ik kon de verleiding niet weerstaan; vijf films voor een tientje in totaal is een koopje. Zelfs vele kringloopwinkels kunnen hier niet aan tippen. Maar andere spullen vond ik wel wat aan de prijs. Ik adviseer je dan ook om, als je een grotere aankoop wil doen, eerst te researchen wat een beetje normale prijs voor het product is. Dus check even marktplaats of iemand die er verstand van heeft. Eén ding is mij zeker; ik ga er zeker nog een keer langs om mijn dvd-collectie om te ruilen!

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *