Waarom ik niet meer zonder de Joolz fietskrat regenhoes kan

You might have heard the news, maar als poldermoeder slash carrièrevrouw zit ik me toch vaak op de fiets. En ik kan je zeggen: mijn gloedjenieuwe Matt & Nat Simoni wil ik graag zo lang mogelijk mooi houden. Toen Joolz me vroeg of ik hun fietskrathoes wilde testen, zei ik natúúrlijk ja. Dus dat deed ik dan ook, in weer en wind én door de sneeuw.

Tweede kans

Even wat info: de fietskrathoes is gemaakt van oude regenhoezen van het kinderwagenmerk. Super leuk dat ze in deze hergebruikte variant nog dezelfde functie hebben: datgene waar je superzuinig op bent beschermen tegen het weer. En dat Sûr Atelier de hoezen niet alleen ontworpen heeft maar ook nog eens maakt, maakt ze voor mij te gek. Sûr Atelier is namelijk een werkplek voor Nieuwe Nederlanders, vluchtelingen met de Nederlandse status. Ik hou van (tweede) kansen, op welke manier dan ook!

Win-win-win

Enniewees: the proof is in the eating of the pudding. Ik was een beetje sceptisch dat de hoes niet zou passen aangezien mijn fietskrat wat groter is dan standaard, maar dat wantrouwen verdween meteen bij eerste gebruik. Hij past namelijk prima op mijn krat. Het doorzichtige “ruitje” is superhandig, want dan kan ik snel iets uit mijn krat pakken. En bonus is dat ik nu nog meer in mijn krat kan proppen omdat de hoes alles bij elkaar houdt! Win-win-win als je het mij vraagt! Oh ja, en mijn spullen bleven droog.

Handig!

Ook niet vervelend is dat er een klein tasje is genaaid aan de hoes. Zo kan je hem makkelijk meenemen in je tas als het niet regent. Ik weet in ieder geval: de komende maanden ga ik niet zonder mijn fiets op!

Liefs, José

Foto’s: Joolz

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *