wasbaar luieren: de 5 leukste wasbare luiers voor herfst

Nu ik een paar maanden aan het wasbaar luieren ben en zo de meningen van andere EcoFab moeders op Facebook lees, merk ik dat het gebruiken van wasbare luiers verslaafd kan zijn. Say whut? Jaja, die vrolijke printjes schijnen nogal hebberigmakend te zijn. Nu hebben lief en ik gekozen voor simpele effen overbroekjes en hebben we dat probleem op zich niet (en bovendien: alleen jullie kunnen genieten van die heerlijke wasbare luierbillen) maar ik moet toegeven: leuke printjes in overvloed! Daarom vandaag de leukste wasbare luiers met een herfstthema!

alva limited holiday

Deze one size fits all AiO (all-in-one, ook wel pocket of alles-in-één genoemd, red.) wasbare luier heeft zo’n superschattig herfstbladerenthema met blaadjes en besjes. Hij sluit volledig met drukkers en is dus ééndelig, en daarom niet echt een optie voor mij maar zeker wel te leuk om niet te noemen!

psalm baby autumn breeze

Wasbeertjes! Eekhoorntjes! How cute can it get?! Dit is echt zo’n schattige luier die niet obvious herfst is – okay, herfstblaadjes doen het wat minder goed in de lente – maar wel super past bij het najaar. De voorgevormde luier is gemaakt van biokatoen en sluit met drukkers waardoor hij om elk babykontje past. Hij moet – helaas – buitenshuis en ’s nachts met een overbroekje gedragen worden maar hey, niemand die dat dan ziet!

ryderplusrowan pumpkin

Zeg je herfst, dan zeg je Halloween. Met de jack-o’-lanterns is dit echt een luier voor het najaar. Dit exemplaar kun je bestellen in zowel alles-in-één als als overbroekje en bevestigt met drukkertjes voor elke baby. Pluspunt: de waterdichte bovenlaag is gemaakt van eco-PUL.

rueberryrumps fall


Om in het Halloween-sfeertje te blijven: deze cute uiltjes zijn uitgedost in Halloweenkostuums. Hoe lief?! Het overbroekje sluit aan alle kanten met drukkers en past dus zowel pasgeborenen als peuters.

ryderplusrowan oh deer


Minder voor de hand liggend met wit als basiskleur is deze universele wasbare luier niet minder geschikt voor de herfst. Hertjes en paddenstoelen zijn namelijk ook super herfstig! Net als de pumpkin luier is ook deze gemaakt van eco-PUL en zijn ze voor alle formaten baby’s, maar deze worden zowel met een drukker- als klittenbandsluiting gemaakt en kunnen als overbroekje, AiO en Ai2 gedragen worden. Voor iedereen dus!

En dan nog even een schattig plaatje dat ik gewoon niet níet kon featuren in deze blogpost!

Zou jij wasbare luiers met een seizoensprintje kopen?

Liefs, José

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *