[website to watch] oldfashioned at heart

Soms weet je een week lang niet waar je nou over moet bloggen, en soms komt de inspiratie zomaar voorbij en komt één rubriek opeens wat vaker voor. Zo was het deze week ook een beetje. Dinsdag plaatste ik een filmpje over nostalgisten, en één meisje in het bijzonder facineerde mij: Jip Hartog, slechts 18 jaar oud. Ze bleek niet alleen een natuurlijke schoonheid (rechtstreeks uit de 30’s), maar ook nog eens een coupeuse in spé en enthousiaste blogger. Vandaar dat vandaag mijn website to watch de blog Oldfashioned at Heart is!

Jip kwam ik tegen via de blog van De Groene Meisjes. Ze studeert in Duitsland waar ze coupeuse wil worden. Daarover blogt ze zo enthousiast dat ik bijna een carrieremove zou doen! De jonge fashionista gaat regelmatig aan de slag met de naaimachine, maar haalt haar neus er ook niet voor op om van kringloopkleding jaren ’30 outfits te creëren. Ik ga zeker met haar tips aan de slag!

Maar haar blog ik ook gewoon leuk om te volgen als je wilt weten hoe je de old skool levensstijl kan toepassen in jouw dagelijks leven. Want brieven schrijven op ouderwets soldatenpostpapier, dat heeft wel iets van ouderwetse glamour. En het maken van die kapsels van vroeger, met de victory rolls en al, is zeker een kunst! Vandaar dat ik vandaag de blog van Jip van harte aanbeveel!

Related Post

José de Jong

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *