[website to watch] tupence ha’penny

Vintage kleding kopen is één ding, maar jezelf helemaal AbFab vintage kleden is een ander ding. Ikzelf merk dat het wel erg gemakkelijk is om voor one pieces te kiezen, maar dat kijken en combineren een veel leuker resultaat geeft. Want een blouse is leuk en een kokerrok enig, maar hoe maak je van jouw garderobe een tientallen leuke looks? De blog Tupence Ha’penny geeft me daarin super veel inspiratie en vandaar dat ik deze blog tot Website to Watch benoem!

Charlotte is al jarenlang actief op internet. Op haar blog heb ik gezien hoe haar stijl geëvolueerd is. Zo droeg ze eerst alleen vintage kleding, maar draagt ze er ook steeds vaker accessoires bij en heeft ze zelfs haar kapsel aangepast. Het totaalplaatje dus!

Maar naast outfitfoto’s is haar blog ook zo leuk voor oude recepten uit de fabulous forties, de stijlinspiratie uit oude advertenties, patronen &  DIY’s en lifestyle tips. Door Charlottes blog krijg ik helemaal zin om ook zo rigoureus aan de slag te gaan. Wie weet jij ook!

Heb jij een handige website die je wil delen? Aarzel niet en neem contact met me op. Laat een reactie achter, e-mail me of stuur een berichtje via Twitter of Facebook.

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *