weleda skin food: weldadige voeding voor je huid

Weleda Skin Food is één van de klassiekers van het natuurcosmeticamerk. Sinds 1926 (!) is dit dé crème voor alle ruwe plekjes. Met ingrediënten zoals het driekleurig viooltje, diverse oliën, kamillebloesem, goudsbloem en rozemarijn klinkt het als een weldadig product. Bovendien schijnen celebs en vigagisten ermee weg te lopen. Ik kreeg een tube Skin Food in de goodiebag van het Beauty Go Natural! Event en het leek me wel leuk om deze voor jullie te testen!

weleda skin food: eerste indruk

Zo op het eerste oog lijkt het een basic crème. De aluminium tube doet een beetje apothekerig aan maar verzekerd mij wel dat ik Skin Food tot de laatste druppel kan gebruiken. De crème zelf is redelijk dik en ruikt licht kruidig. Hij smeert wel lekker uit is trekt romig in. Ik weet niet of ik dit echt als gezichtscrème zal gebruiken, maar voedend zal hij zeker zijn!

weleda skin food: na een week gebruiken

Na wat aarzeling besluit ik hem voor drie doeleinden in te zetten: als vette handcrème voor het slapen gaan, als voedende nachtcrème en als lippenbalsem. Voor alle drie de doeleinden blijkt Skin Food ideaal. Ik knijp een royale dot in mijn handen, wrijf dit uit en smeer mijn gereinigde gezicht in. Ten slotte krijgen mijn lippen een likje crème.

ingrediënten

Zoals ik al eerder zei zit Weleda Skin Food vol voedende ingrediënten. Voor vegans geen optie vanwege de wol- en bijenwas maar voor liefhebbers van natuurcosmetica zeker een goed product. Deze all-in-one crème is NATRUE gecertificeerd, wat betekent het vrij is van synthetische geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen, siliconen, ingrediënten van minerale oorsprong of genetisch gemanipuleerde ingrediënten. Nice!

Je koopt Skin Food vanaf €5,49 (30 ml) bij drogisterijen, natuurvoedingswinkels, schoonheidsspecialisten en diverse webwinkels.

Wat is de beste voeding voor jouw huid?

Liefs, José

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *