weleda zilverspar verkwikkingsbad: even tijd voor jezelf

Geuren zijn misschien wel de krachtigste herinneringen die je hebt. Je weet vast wel het parfum van je moeder (Anaïs Anaïs in mijn geval), de geur van de herfst of het odeur van jouw favoriete knuffel. Wanneer ik in een dennenbos loop of een echte kerstboom tegen het prikkelige lijf loop, dan moet ik denken aan mijn eerste saunabezoek. Als kind gingen mijn broertje en ik wel eens met paps en mams mee naar de sauna. Heerlijk rustig (geen kip in huis!) zwemmen in het zwembad en chillen in het kruidenbad.

Nooit meer ben ik zo’n lekker bad tegengekomen als toen. Toch? Toen ik ontdekte dat Weleda het Zilverspar verkwikkingsbad in haar assortiment heeft moest ik die natuurlijk in huis halen. Ik bedoel, als moeder (maar generally als vrouw) kun je altijd wel wat energie gebruiken!

Het heeft een tijdje geduurd totdat ik deze review kon schrijven want ja, tijd hè? “Even” in bad gaan is er niet meer bij met zo’n heerlijk hummeltje. Telkens als ik dacht een avondje voor mezelf te nemen (of in ieder geval een uurtje ofzo) verliep de avond toch anders. Don’t get me wrong, elk moment met Marius is me dierbaar, maar een happy mommy is ook belangrijk voor een happy baby. Maar vandaag is ‘ie dan eindelijk hier: mijn review van het Weleda verkwikkingsbad!

ik kom helemaal tot mezelf

De glazen fles geeft mij al helemaal een luxe gevoel. Wanneer de bath milk op is – en dat zal hij zeker gaan – kan ik hem mooi gebruiken als vaasje voor een enkele bloem. Classy! De melkachtige substantie lost makkelijk op maar ik verdriedubbel de aangeraden dosering van twee dopjes voor de gewenste intensiteit. Heerlijk, dit ruikt bekend! Of het nou komt doordat ik eindelijk écht tijd voor mezelf neem, ik een lekker tijdschrift heb of het product maar ik kom helemaal tot mezelf. Zweverig hè?

Ik durf niet te zeggen dat ik verkwikt ben maar wel ben ik in opperbeste stemming als ik uit bad stap. Ik heb bijna een uur ongestoord in bad gelegen zonder op “standby” te staan and I love it! Mission accomplished.

Hoe ziet jouw ultieme me-time eruit?

Liefs, José

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *