what i eat in a day | vegan eetdagboek

Ik weet niet hoe het met jullie is, maar ik kijk graag in andersmans karretje als ik boodschapjes doe. ‘Laat mij jouw winkelwagentje zien, en ik zeg je wie je bent.’ Misschien daarom zijn eetdagboeken ook wel zo leuk om in te zien.

In mijn eetdagboek in videovorm laat ik jullie zien wat ik zoal eet op een dag dat ik 100% plantaardig eet. Nou ben ik geen heilig sojaboontje hoor en nuttig ik ook wel eens wat dierlijks, maar ik probeer dit binnen de perken te houden.

Benieuwd hoe je de hele dag smakelijk, gezond én vegan kan eten? In dit eetdagboek in videovorm laat ik je zien wat ik op een veganistische dag naar binnen werk. Kijk smakelijk!

Wat eet jij zoal op een dag? Ben jij voorstander van 100% plantaardig of eet je liever iets anders?

Liefs, José

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *