what i got for my birthday & kado suggesties

Het is al weer een klein maandje geleden, maar de afgelopen weekenden vierden lief en ik gezamelijk onze verjaardagen voor familie & vrienden. Ik ben verwend met erg leuke kadootjes en het lijkt me tof om er een aantal te showen zodat je kunt zien dat duurzame kado’s superleuk kunnen zijn!

Zoals ik al zei aan het begin van de video: ik wil meer werk gaan maken van YouTube om leuke content te creëren en daarvoor heb ik al een aantal leuke ideetjes. Maar graag hoor ik van jullie wat voor soort video’s jullie leuk vinden om te zien. Meer mode, eten & drinken, vlogs, DIY’s of iets anders tofs? Laat het maar weten in een comment onder dit artikel of de video!

Liefs, José

Related Post

José de Jong

2 Comments

  1. Leuk! Nog gefeliciteerd! Originele cadeautjes ook inderdaad. Geen spullen die alleen maar in de weg liggen, maar producten die je ook echt gebruikt. Die thee heb ik ook weleens aan vriendinnen gegeven. Ben zelf nu ook wel fan van losse thee, maar dit ziet er ook heel leuk uit en het geeft leuk.

    • Hi Marlieke, dank je wel! Ja het zijn stuk voor stuk kadootjes waar ik echt wat mee kan. Wat is jouw favoriete kadootje om te geven en te krijgen?

      Liefs, José

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *