what’s in my diaper bag & marius 8 maanden update | video

Niets is leuker dan gluren bij de buren.. Kijk mee in mijn luiertas en ontdek wat de essentials zijn in een diaper bag! Ook geef ik een kleine update van Marius.

Wow, er zijn al weer 8 maanden voorbij! Marius groeit, ja het cliché is waar, als kool. Van 52 centimeter tot zo’n 20 centimeter langer, ik vind het wat. Hij rolt lekker om, hij eet als Rupsje Nooitgenoeg en begint langzaamaan te brabbelen.

Al 8 maanden lang maak ik gebruik van dezelfde luiertas: een grote tweedehands damestas met een Hermès Birkin bag-look. Hij doet het nog steeds prima en ik ben er ook nog erg tevreden mee. Vandaag lijkt het me leuk om te delen wat daarin zit! Kijk je mee?

Enkele essentials uit mijn luiertas:

Wat zit er in jouw luiertas?

Liefs, José

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *