what’s in my bag? denise roobol mini cruise bag

Vinden we dat stiekem niet allemaal leuk, om even binnen te gluren bij de buren? Ik weet dat ondergetekende in ieder geval een enorm nieuwsgierig aagje is! Daarom leek het me zo leuk om een “what’s in a bag” te doen. Leading Lady is mijn allerliefste Denise Roobol Mini Cruise Bag.

Een prachtig kado van mijn lief waar ik ontzettend blij mee ben! Nu ik een working girl ben – en dan bedoel ik het letterlijk en niet zo fout als jullie dirty minds misschien denken – voel ik me helemaal “volwassen”. Tja, in mijn thirties ben ik toch écht een grown up.

without further ado: what’s in my denise roobol cruise bag?

the wallet

Onmisbaar is mijn ouwe trouwe portemonnee van Fair Trade Original. Gemaakt van oude rubberen banden is ‘ie wat mij betreft übercool en ook heerlijk stootvast. Vroeger kon ik hem ook nog als clutch gebruiken maar helaas is het handvat al gesneuveld. Maar zonder ga ik zeker de deur niet uit! En dat hij een klassieker is blijkt wel; ruim vijf jaar na mijn review (heb je hem al gelezen?) is de Tyre portemonnee van FTO nog steeds te koop.

the lip tint

Een leuk kadootje bij de tas was een lip tint van Fra Lippo Lippie, een vegan merk met prachtige handgemaakte producten. Het is een limited edition in de kleur Moon Child, review volgt snel!

the notebook

Onmisbaar voor een blogger is uiteraard een schrijfboekje. Van vriendin E. kreeg ik het oneindig herbruikbare PHI Notes boekje and I love it! (zoals je in deze review al kon lezen) Hij is lekker dun en heeft een handige loop, waardoor ik de bijbehorende nog nooit ben kwijtgeraakt.

the hand cream

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar mijn handen zijn zo droog na zo’n koude winter! Ik shopte deze mini hand & body lotion van Go & Home in Antwerpen and I love it! Wat een heelijk handzaam formaatje!

the canvas tote

Je bent EcoFashioniasta of je bent het niet. Een canvas tasje in onmisbaar in elke tas. Vroeger verfoeide ik mijn vader omdat ‘ie altijd zo’n tasje tevoorschijn haalde – hi pap! – maar nu zijn ze helemaal überhip en kan ik niet zonder.

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *