[wie draagt het beter] zilveren mini-jurkje

Echt cool wanneer je Bekende Mensen spot in een outfit identiek aan één van jou! Eerder herkende ik de jumpsuit die één van de kandidaten van America's Next Top Model droeg. En nu draagt Cameron Diaz hetzelfde als moi. What a coincidence!

Zo'n zelfde jurkje vond ik namelijk een half jaar geleden in een leuk tweedehands winkeltje, 't Winkeltje in Landsmeer. Gelukkig hing er niet zo'n designerprijskaartje aan, maar was het minstens zo eco als het coole merk van Stella McCartney. Vergelijk hier de twee outfits en zeg nou zelf: zie ik er ook niet red carpet waardig uit?

Heb jij wel eens een celeb gespot in jouw outfit? Stuur jouw foto op naar info@greenandthecities.nl en wie weet sta jij in de volgende "wie draagt het beter"! Gerelateerde artikelen: wie draag het beter: jumpsuit

Related Post

José de Jong

2 Comments

  1. Haha super gaaf om dezelfde outfit als Cameron Diaz te hebben! En hij staat jou nog beter ook: super leuk gecombineerd!
    Ik heb ooit één nieuwslezeres in exact het zelfde bloesje als wat ik heb gespot. Maar gave wereld sterren die hetzelfde dragen als ik helaas ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *