win een boc’n’roll of snack’n’go!

Sinds begin dit jaar mogen winkels geen gratis plastic tasjes meegeven. Dat schijnt al aardig wat aan plastic te schelen en laat maar weer eens zien ik welk verdomhoekje plastic steeds meer komt te zitten. Maar hoe doe je dat dan met je lunch en tussendoortjes? Een trommel neemt zoveel ruimte in en laten we wel wezen, erg fashionable zien ze er niet uit. Gelukkig zijn daar de herbruikbare zakjes van Roll’eat, waarvan jij er eentje kan winnen!

Een paar jaar geleden mocht ik de Boc’n’Roll reviewen en ik moet zeggen: ik was tevreden. Een stoffen boterhamzakje dat uitvouwt tot een placemat slash bordje, dat trok wel wat bekijks! Nu heeft Roll’eat de handige Snack’n’Go ontwikkeld om al jouw tussendoortjes mee te nemen. Dankzij de verschillende zakjes neem je ook diverse snacks mee. Ikzelf vind hem erg handig voor nootjes (helemaal in de gratie sinds de nieuwe Schijf van Vijf) en een lekkere plak ontbijtkoek, maar ook zelfgemaakte mueslirepen of een andere snack kunnen makkelijk mee.

Ben jij enthousiast geworden over de Boc’n’Roll of de Snack’n’Go? Jij kan er eentje winnen! Hoe?

  1. Like greenandthecities en Roll’Eat op Facebook
  2. Reageer op mijn bericht op Facebook en laat weten op welke Boc’n’Roll of Snack’n’Go jij kans wilt maken (inspiratie doe je hier op)
  3. Je hebt tot 16 mei de tijd om mee te doen, waarna ik een winnaar trek.

Succes!

Liefs, José

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *