win een jas gemaakt met löv

Very exiting fair fashion nieuws! Er is een nieuw merk dat zowel jou als mensen in derdewereld landen blij maakt: LÖV. Dit Nederlandse merk heeft jassen die je zowel in herfs, winter als lente kunt dragen. Ze zijn waterafstotend en gemaakt van biokatoen of gerecycled polyester. And very important: er zijn verschillende erg mooie modellen waarmee je zeker gezien wil worden!

tien verschillende modellen

In the mood voor rood of toch liever paars? Voel je je een Monique of toch meer een Roos? Door middel van tien modellen kun jij de jas kiezen die bij je past. Of je nou meer van sportief of klassiek houdt, bij LÖV kun je terecht. Mijn favoriet? Monique pied-de-poule wanneer ik me klassiek voel en Carolien bourgainville wanneer ik echt fashionable voor de dag wil komen.

We cannot display this gallery

win een löv jas of krijg korting

Wil jij ook zo’n mooie jas in je bezit? Dat kan! De betere wereld heeft een mooie winactie waarmee je kans maakt op een LÖV jas naar keuze. E-mail jouw gegevens + de jas van jouw keuze naar lov@debeterewereld.nl. Helaas niet gewonnen? Dan krijg je 10% korting met de duurzame waardekaart.

sjaals, tassen en fietsaccesoires

Maar er hangt meer in de LÖV-kast. Naast jassen verkoopt het merk namelijk ook sjaals, erg leuke (en betaalbare!) tassen en handige fietsaccesoires. Meer weten? Ga dan naar de website van LÖV.

Bronnen: De betere wereld, LÖV

Related Post

José de Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *