yummy mummy pancakes | recept

Met deze pannenkoeken scoor ik elke keer weer bij mijn gezin en ze zijn super makkelijk om te maken. Maar ze zijn ook het ultieme verwenontbijtje op een luie dag. Lekker met agavesiroop of zelfgemaakte appelcompôte!

vegan havermout-bananenpannenkoeken
Yields 5
Write a review
Print
Ingredients
  1. 1 rijpe banaan
  2. 1 theelepel (kokos)olie
  3. 250 milliliter plantaardige melk (ik gebruik sojamelk)
  4. 150 gram havermeel (gemalen havermout/vlokken)
  5. 1 eetlepel kaneel
  6. 1 theelepel bakpoeder
Instructions
  1. Smelt de kokosolie in een koekenpan. Blend alle ingrediënten, inclusief de kokosolie. Zet een pan met water en een bord erbovenop op hoge warmte zodat je je pannenkoeken warm kunt houden.
  2. Hou de koekenpan op een halfwarme kookplaat. Bak pannenkoekjes van twee sauslepels beslag per keer. Hou de pannenkoekjes warm en maak een mooie stapel. Decoreer met je favoriete beleg, zoals bijvoorbeeld agavesiroop, zelfgemaakte appelcompôte of pure chocolade.
green and the cities http://greenandthecities.nl/

Hoe eet jij het liefst je pannenkoeken?

Eet smakelijk!

Liefs, José

Related Post

José de Jong

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *